Toate femeile au o boala numita “bijuterii”. Dar de asemenea, femeile au un remediu pentru bijuterii.

Nu orice implica colectarea regulata de articole si/sau cheltuirea banilor este o boala. In realitate, aceste acte pot fi reparatoare. Termenul potrivit ar trebui sa fie remediu. Bijuteriile sunt antidotul, nu boala.

Bijuteriile si obiectele au puterea de a vindeca si de a conecta

In primul rand, probabil ca toti avem capacitatea de a ne simti imputerniciti, iubiti si conectati pur si simplu prin a exista si a respira. Este suficient sa fim intemeiati in noi insine si sa recunoastem modul in care suntem conectati la toate lucrurile prin esenta si spiritul nostru. Niciun obiect material nu poate inlocui pacea interioara, dragostea reala si conexiunea. Dar, se spune ca obiectele fizice au puterea de a ne transplanta si de a ne aminti de acea multumire interioara, precum si de cei dragi si de anumite experiente petrecute in viata de zi cu zi.

Bijuteriile sunt o amintire fizica a oamenilor si a experientelor.

  1. Bijuteriile ne transporta in alte amintiri.

Ideea de cadou de bijuterii, reprezinta o piesa personalizata care evoca amintiri dintr-o experienta pe care ati trait-o impreuna sau un loc pe care il iubiti.

Un cadou oferit ne aminteste de cel care da. Cand avem o bijuterie speciala daruita noua de cineva drag, de fiecare data cand o purtam, sau chiar o vedem printre lucrurile noastre, ne gandim la acea persoana. Ne aducem aminte de momentul in care am primit piesa, ce s-a spus, cum ne-am simtit – toata dragostea si apropierea dintre noi doi revin inapoi.

Bijuteriile nu inlocuiesc dragostea, desigur, dar sunt o reamintire fizica puternica a acelei conexiuni.

Cand ne simtim adorati, in mod natural dorim sa facem reciprocitate, astfel incat toata lumea sa se simta iubita.

  1. Bijuteriile ne conecteaza cu alti oameni si ne evoca dragoste si sprijin

Inele ii vor aminti de dragostea ta pentru ea.

Poate ca ai un inel care simbolizeaza legatura ta cu colegii de clasa?

Nu toata lumea primeste un astfel de inel, dar aproape toate femeile poarta un inel simplu pe un deget al mainii. Acesta poate reprezenta eventual un nod al dragostei pe care mama le-a dat-o pentru a avea aminti de legaturile de familie si de dragostea care va fi mereu acolo, indiferent de ce. De fiecare data cand te vei juca cu inelul pe care il porti, te vei gandi la persoana de la care ai primit acea bijuterie. Este surprinzator de profund ca o bucata mica de aur poate chema atat de multa dragoste si sprijin de multe ori in fiecare zi.

Cand ne simtim sprijiniti, suntem capabili sa ne asumam riscuri pentru a imbunatati viata (pentru noi si pentru altii).

  1. Bijuteriile ne fac sa ne simtim reinnoiti si dezirabili

Poti oferi o pereche de cercei draguti doar pentru distractie si evenimente.

Uneori, noi, femeile, ne simtim pur si simplu urate. Sau grase. Sau neatragatore in alte moduri. Sau pur si simplu obosite sau plictisite de aspectul nostru.

Bijuteriile (si pantofii!) au puterea de a ne face sa ne simtim din nou dragute. Cand rostiti afirmatii in oglinda nu functioneaza, dar atunci cand apare o schimbare din exterior, ne poate oferi adesea putinul impuls de care avem nevoie pentru a ne simti mai bine in interior.

Bijuteriile spun o poveste. Bijuteriile au putere. De aceea un magazin de bijuterii de lux online Hypnotica.ro, iti poate creste increderea de sine si te poate face sa te simti mult mai bine cu tine insuti.

Cum a aparut aurul?

„Valoarea” aurului a fost acceptata in intreaga lume. Astazi, ca si in cele mai vechi timpuri, atractia intrinseca a aurului in sine are acel atractiv universal pentru oameni. Dar cum a ajuns aurul sa fie o marfa, o unitate de valoare masurabila?

Aurul, masurat, a devenit bani. Frumusetea, deficitul, densitatea unica a aurului (niciun alt metal in afara grupului de platina nu este la fel de greu) si usurinta cu care a putut fi topit, format si masurat au facut din acesta un mediu comercial natural. Aurul a dat nastere conceptului de bani in sine: portabil, privat si permanent. Aurul (si argintul) in monedele standardizate a venit sa inlocuiasca aranjamentele de troc si a facut comertul in perioada clasica mult mai usor.

Aurul era bani in Grecia antica. Grecii au extras aur in regiunile mediteraneene si din Orientul Mijlociu pana in anul 550 i.Hr. si atat Platon, cat si Aristotel au scris despre aur si au avut teorii despre originile lui. Aurul era asociat cu apa (logic, deoarece cea mai mare parte a fost gasita in rauri) si se presupunea ca aurul este o combinatie deosebit de densa de apa si lumina soarelui.

Homer, in „Iliada” si „Odiseea”, mentioneaza aurul ca glorie a nemuritorilor si un semn al bogatiei printre oamenii obisnuiti. In Geneza 2:10-12, aflam despre raul Pison din Eden si despre „tara Havila, unde este aur si aurul acelei tari este bun?”

0 Shares:
You May Also Like