Ce experienta sfasietoare trebuie sa fie pierderea unei persoane dragi. Cand se intampla o tragedie, durerea poate parea un munte insurmontabil de urcat. Dar, cu sprijinul celor dragi, este posibil sa treci peste aceasta perioada dificila.

Desi este imposibil sa prevenim fiecare deces, este reconfortant sa stim ca Nicolas Funeral Home este disponibil pentru a ajuta cu repatrierea si serviciile funerare. Stim ca acest eveniment tragic va necesita multa grija si atentie, iar noi suntem aici pentru a va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie.

Care sunt unele dintre lucrurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand luati o decizie privind repatrierea?

Atunci cand are loc un deces, familiile trebuie sa decida daca sa repatrieze sau nu persoana decedata in tara de origine. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand luati aceasta decizie:

  1. Familiile ar trebui sa se consulte cu un profesionist in domeniul juridic sau al imigratiei pentru a obtine sfaturi cu privire la cea mai buna modalitate de a proceda la repatrierea persoanei iubite. Exista diferite legi fiscale care se pot aplica la repatrierea unei persoane decedate, iar familiile ar putea fi nevoite sa depuna o cerere la guvern pentru a primi orice beneficii la care ar putea fi eligibile.
  2. Familiile ar trebui sa ia in considerare dorintele persoanei iubite atunci cand iau aceasta decizie. Daca persoana decedata a avut dorinte specifice cu privire la intoarcerea in tara de origine, membrii familiei ar trebui sa dea curs acestor dorinte. In caz contrar, ar putea fi mai usor pentru familie sa accepte decesul ca pe o ultima despartire.
  3. Familiile ar trebui sa fie pregatite pentru provocarile emotionale si financiare care pot aparea odata cu repatrierea unei persoane dragi decedate. Acest proces poate fi foarte dificil pentru toti cei implicati, iar familiile vor trebui probabil sa se gandeasca mult la logistica aducerii persoanei dragi inapoi acasa.
  4. Familiile ar trebui sa fie clare cu privire la aranjamentele funerare pe care doresc sa le faca inainte de a decide sa repatrieze o persoana draga decedata. Acesta poate fi un pas foarte important pentru a onora dorintele persoanei iubite si pentru a se asigura ca inmormantarea acesteia este cat mai confortabila si mai respectuoasa posibil.

In cele din urma, repatrierea unei persoane dragi decedate este o decizie dificila, dar poate fi o sursa de mare confort si incheiere pentru familiile afectate de aceasta tragedie.

Cum poate ajuta Casa Funerara Nicolas in cazul repatrierii?

Nu exista nicio indoiala ca repatrierea este o sarcina dificila si anevoioasa pentru cei indurerati. Pentru cei din tara care plang moartea unei persoane dragi aflate intr-o tara straina, poate fi deosebit de dificil sa aranjeze repatrierea si intoarcerea acasa la familie. Casa Funerara Nicolas, cu experienta in repatrierea celor dragi, poate oferi asistenta valoroasa in acest proces.

Noi, cei de la firma de repatriere decedati Nicolas, respectam dorintele clientilor nostri indoliati si lucram cu sarguinta pentru a ne asigura ca repatrierea celor dragi este cat mai usoara si mai simpla. Profesionistii nostri in domeniul funerar sunt calificati in coordonarea documentelor necesare, in contactarea de transport si in gestionarea tuturor aranjamentelor necesare.

De asemenea, le oferim clientilor nostri sprijin personalizat pe tot parcursul drumului, asigurandu-ne ca au toate resursele de care au nevoie pentru a face acest proces dificil cat mai usor posibil.

Inmormantarile in alte culturi

Un hindus adult mort este incinerat, in timp ce un copil mort este de obicei ingropat.  Ritul de trecere se spune ca este indeplinit in armonie cu premisa sacra ca microcosmosul tuturor fiintelor vii este o reflectare a unui macrocosmos al universului.  Se crede ca sufletul (Atman, Brahman) este esenta nemuritoare care este eliberata la ritualul Antyeshti , dar atat corpul, cat si universul sunt vehicule si tranzitorii in diferite scoli ale hinduismului.

Ele constau din cinci elemente: aer, apa, foc, pamant si spatiu. Ultimul rit de trecere readuce corpul la cele cinci elemente si origini.  Radacinile acestei credinte se gasesc in Vede.

Riturile finale ale unei inmormantari, in cazul mortii premature a unui copil, sunt inradacinate in sectiunea 10.18 a lui Rig Veda, unde imnurile plang moartea copilului, rugandu-se zeitatii Mrityu „sa nu faca rau fetelor noastre si nici baietilor nostri” si roaga pamantul sa acopere, sa protejeze copilul decedat ca o lana moale.

In randul hindusilor, cadavrul este de obicei incinerat intr-o zi de la moarte. Trupul este spalat, invelit in panza alba pentru un barbat sau o vaduva, rosu pentru o femeie casatorita, cele doua degete de la picioare legate intre ele cu o sfoara, un Tilak (semn rosu) pus pe frunte. Trupul adultului mort este transportat la locul de incinerare langa un rau sau apa, de catre familie si prieteni, si asezat pe un rug cu picioarele indreptate spre sud.  Fiul cel mare, sau un barbat indoliat, sau un preot se scalda apoi inainte de a conduce functia ceremoniala de incinerare.

 

0 Shares:
You May Also Like