Poate v-ati intrebat cum sa aveti grija de corpul vostru, totusi, aceasta intrebare a ramas doar in capul vostru fara a reusi sa urcati la pasul urmator: actiunea! Executarea planului tau in legatura cu grija pentru corpul tau ar trebui sa fie concis si usor de finalizat. Din acest motiv, am decis sa va ajutam impartasind pasi simpli pentru a incepe sa aveti grija de voi insiva. Poti alege gel dus Butterflies.
- Mananca sanatos: Mancarea este esentiala daca vrei sa incepi sa traiesti o viata mai sanatoasa. Evita resturi de metal si incearca sa inlocuiesti cipsurile nesanatoase cu ceva care ofera cu adevarat vitamine si minerale pentru corpul tau, cum ar ajuta migdale, de exemplu.
- Exercitiu: Cum sa ai grija de corp include, de asemenea, exercitiul. Stim ca probabil nu este activitatea ta preferata, dar dedicand cel putin 15 minute pe zi, vei vedea cum te simti mai fericit.
Mediteaza: Avand grija de corpul tau include, de asemenea, mintea ta. Respira profund timp de 5 minute si… lasa libera mintea ta! Te va ajuta mai mult decat crezi.
- La revedere stres! Desi poate parea imposibil sa evitam stresul cu viata de zi cu zi, trebuie sa facem acest lucru.
Stresul afecteaza sistemul nostru intr-o asemenea masura incat sa ne atrofieze functiile vitale.
- Micul dejun al campionilor: Este esential sa iti incepi ziua cu un mic dejun bun, care sa ofere organismului energia de care are nevoie pentru a petrece ziua. Adaugati seminte, oua, fructe si lapte pentru a obtine cel mai mare potential al tuturor vitaminelor si mineralelor.
Cum sa avem grija de corpul nostru
Stii deja! A avea grija de sanatatea ta nu este atat de dificil pe cat ai crezut, este doar o chestiune de a dori sa realizezi acest lucru.
Suntem foarte interesati de sanatatea ta, asa ca speram sa urmezi aceste recomandari despre cum sa ai grija de corpul tau, astfel pe viitor te vei bucura de o stare de bine deosebita si fara complicatii care iti pot afecta stilul de viata.
De ce ar trebui sa utilizati intotdeauna gel de dus pentru a spala corpul
Este mai igienic, se adapteaza la toate tipurile de piele si este super simplu de utilizat Ai nevoie de mai mult pentru a te convinge?
Timpul de baie sau dus este unul dintre momentele noastre preferate ale zilei. Dupa o zi aglomerata la serviciu nu ne place nimic mai mult decat sa intram in cada, sa ne relaxam si sa uitam toate grijile.
Cu toate acestea, atunci cand suntem la dus ne concentram atat de mult pe uitarea problemelor, incat uitam adesea nevoile de hidratare pe care le necesita pielea noastra si nu folosim produsele potrivite. Sapun de corp sau gel de dus? Ce ar trebui sa folosesc pentru a scoate in evidenta pielea curata si sanatoasa? Gelul de dus este clar cel mai preferat produs de baie. El ofera catifelare pielii si hidratarea optima, fara sa usuce pielea.
Avantajele musetelului pentru piele
Musetelul isi are radacinile in lumea antica, unde era apreciat in aplicatii medicinale. Aceasta semnificatie culturala este reflectata in numele „Musetel”, care este derivat din cuvantul grecesc „ chamomaela ”, care inseamna „mar macinat”. Se crede ca acest nume este o referire la obiceiul arbustului de a creste aproape de pamant si la aroma lui placuta.
Grecii antici, egiptenii si romanii foloseau florile de musetel in scopuri medicinale, in special in vindecarea ranilor si ca remediu impotriva racelii, printre multe alte aplicatii. Intr-adevar, savantii clasici ar gasi referiri abundente la musetelul in scrierile medicilor greci antici ca tratament pentru o mare varietate de afectiuni. Mentiuni suplimentare despre musetel in aplicatii de vindecare au fost gasite in documentatia istorica in aproape toate civilizatiile antice care au aparut in aria nativa a plantei.
Nu numai ca planta era foarte apreciata pentru aplicatiile sale practice in randul civilizatiilor antice; avea si o puternica conotatie sacra. In Egipt, musetelul era un simbol al omnipotentei asociat cu zeul soarelui, Ra. Venerat printre ierburi, era o practica comuna pentru nobili sa-l foloseasca in ritualurile lor de frumusete, potrivit statutului sau de elita.
Intr-adevar, musetelul a avut un rol atat de important in societatea egipteana, incat reprezentarea sa poate fi gasita in hieroglife care dateaza de 2000 de ani. Atractia sacra a plantei a predominat si in randul romanilor, despre care se stia ca o foloseau pentru tamaie, un element comun in riturile si ritualurile ceremoniale.
Reputatia de vindecare a musetelului a persistat mult dupa ce lumea antica a lasat loc istoriei mai recente. A fost un tratament popular in Evul Mediu pentru o gama larga de afectiuni, inclusiv astm, colici, febra, inflamatie, greata si boli de piele.
A continuat sa se bucure de un statut sfintit in Europa medievala, unde a fost considerata una dintre cele noua ierburi sacre din Lacnunga, un vechi ghid de plante anglo-saxone. De asemenea, a castigat popularitate in aplicatiile culinare, deoarece era folosit in mod obisnuit in acest moment ca planta pentru tocana.